Головна  →  Новини  →  20 вересня 2018

Міжнародний обмін досвідом: зустріч зі студентами з Литви Шяуляйського університету

 

У рамках співпраці з Відкритим міжнародним університетом розвитку людини «Україна» в рамках міжнародної освітньої магістерської програми «Соціальна робота» Територіальним центром соціального обслуговування Деснянського району було проведено зустріч з делегацією студентів Шяуляйського університету (Литва, м. Шяуляй).

Зустріч пройшла у теплій атмосфері у формі активного діалогу. В ході спілкування працівники Територіального центру ознайомили литовських студентів з особливостями соціальної роботи в Україні на прикладі роботи Територіального центру. Майбутні магістри дізналися про специфіку соціальної роботи з людьми похилого віку та особами з інвалідністю згідно Державних стандартів, зокрема щодо надання соціальних послуг догляд вдома, паліативних послуг, представництва інтересів, натуральної допомоги, консультування, соціальної адаптації та соціально-педагогічної послуги «Університет третього віку».

Іноземні гості мали можливість поспілкуватися з дітьми з особливими потребами у відділенні соціально-медичної реабілітації дітей з дитячим церебральним паралічем, розумово відсталих дітей та дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки (денне перебування). 

За результатами зустрічі студенти отримали цінний теоретичний досвід, який вони зможуть використати у майбутньому.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]