Головна  →  Оголошення  →  19 жовтня 2018

У Галереї мистецтв Деснянського району триває виставка-музей «Блокпост пам’яті»

 

Шановні деснянці та гості столиці!

В Муніципальній галереї мистецтв ЦРБ імені Загребельного Деснянського району триває виставка-музей «Блокпост пам’яті».

Виставка «Блокпост Пам’яті» – це авторський меморіальний проект волонтера, пошуковця, голови правління громадської організації «Міжнародна асоціація дослідників фортифікації «Цитадель» Павла Нетьосова. Фотограф – Ольга Суботінас.

В експозиції представлені матеріали, що розповідають про події на Сході України, про загиблих українських військових, бійців добровольчих батальйонів, Національної гвардії України, підрозділів МВС та СБУ.

Вітрини заповнені артефактами та предметами, зібраними на полі бою поряд із тілами загиблих українських військових. Кишенькові іконки, натільні хрестики, уривки документів, шеврони та інші особисті речі представлені в експозиції разом із фотографіями з місць, де ці речі були зібрані – курган Савур-Могила, Іловайськ, Дебальцеве.

Головною метою заходу є збереження пам’яті про захисників України, зокрема киян із Деснянського району, які віддали своє життя за Україну у війні проти російських окупантів, а також сприяння патріотичному вихованню молоді та школярів Деснянського району.

Виставка триватиме до 22 листопада 2018 року.

Вхід вільний.

Галерея мистецтв Деснянського району (вулиця Драйзера, 6) працює з понеділка по п’ятницю з 12:00 до 19:00, субота-неділя з 11:00 до 17:00, понеділок – вихідний.

Детальна інформація за телефоном: 546-90-45.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]