Головна  →  Новини  →  27 травня 2016

Шановні кияни та гості столиці!

Шановні кияни та гості столиці!

Шановні кияни та гості столиці!

          Сьогодні виповнюється 1534 роки найстарішому місту Східної Європи, відправній точці української державності, нашій з вами спільній домівці – Києву. В цьому місті для кожного з нас відбуваються найбільш пам’ятні події життя – ми народилися у колисці християнства, зростали на схилах Дніпра, закохувалися під квітучими київськими каштанами… А сьогодні ‒ разом творимо історію для наших дітей!

У цей день я запрошую всіх спільно робити  нашу славетну домівку та рідний Деснянський район такими, аби з плином часу нащадки мали змогу пишатися старшими поколіннями!

Зі свого боку, міська та районна влада, якій ви довірили долю столиці України, робить у цю справу свій внесок у вигляді нового асфальтового покриття на прибудинкових територіях, міжквартальних проїздах та важливих транспортних артеріях, капітальних ремонтів покрівель та внутрішньо-будинкових мереж, ремонту фасадів, капітальних ремонтів ліфтів та електрощитових, відновлюються газони, відкриваються сквери, облаштовуються велодоріжки, очищуються водойми, встановлюються ігрові та спортивні майданчики…

          Як тебе не любити, Києве мій?

          Зі святом, деснянці!

З ДНЕМ КИЄВА!          

В.о. голови Деснянської районної

в місті Києві державної адміністрації                                                В. Крохмалюк

Слідкуйте за життям району на нашому сайті – www.desn.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]