Головна  →  Оголошення  →  14 липня 2017

Пропонуємо молодим сім’ям довготерміновим пільговим кредитом на будівництво житла

Пропонуємо молодим сім’ям довготерміновим пільговим кредитом на будівництво житла

Увага, деснянці!

Довготерміновий пільговий кредит на будівництво житла надається молодим сім’ям, в якій чоловік та дружина віком до 35 років, неповним сім’ям, в якій мати (батько) віком до 35 років має неповнолітніх дітей (дитину), одинокі молоді громадяни віком до 35 років включно.

Кредит надається молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) житла терміном до 30 років, але не більше, ніж досягнення позичальником пенсійного віку.

Для реєстрації необхідно написати заяву на отримання кредиту, заповнити анкету (за формою, затвердженою правлінням Держмолодьжитла) та надати такі документи:

-        довідка про перебування кандидата (всіх членів сім’ї) на обліку громадян, що потребують поліпшення житлових умов, або документ, що підтверджує необхідність поліпшення житлових умов кандидата, що постійно проживає у селі (оригінал);

-        документ, виданий уповноваженим органом, про склад сім’ї (оригінал);

-        оригінал та копію паспорту громадянина України повнолітніх членів сім’ї;

-        оригінали та копії довідок про присвоєння ідентифікаційного номера;

-        оригінал та копію свідоцтва про народження дитини (дітей);

-        оригінал та копію свідоцтва про шлюб (у разі його укладання);

-        довідка з місця роботи із зазначенням займаної посади, часу перебування на такій посаді та розміру заробітної плати, протягом останніх 6 місяців (із поміткою «затримки у виплаті з/п за останні 6 місяців відсутні»);

-        виписку з трудової книжки про місце роботи за останні 3 роки;

-        виписку або витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, фінансову звітність, затверджену органом державної податкової служби – для фізичних осіб-підприємців;

-        документи, що підтверджують інші заходи Позичальника (за наявності доходу не за основним місцем роботи), у тому числі, декларацію про доходи на останню звітну дату, завірену податковою інспекцією;

-        згода подружжя (інших членів сім’ї) на передачу в заставу майнових прав на житло (нотаріально посвідчене), або їх присутність при укладенні договору застави майнових прав/застави квартири.

Перелік об’єктів, які прийняті до участі у програмах «Кредитування за рахунок власних коштів Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву»: у столиці – пров. Моторний, 11, КП «Житлоінвестбуд-УКБ» - 17 тис грн/м², вул. Крушельницької, 15-В, КП «Житлоінвестбуд-УКБ» - 18,7 тис грн/м², вул. Трутенка, 3, ТОВ «УМК» - 24,5 тис грн/м², вул. Новомостицька, 15, ТОВ «Укрбуд Девелопмент» - 15,5-19 тис грн/м², пр-т Перегоми, 109, ТОВ «Укрбуд Девелопмент» - 19,25 тис грн/м², вул. Тираспільська, 43, ТОВ «ФК «ПрімІнвест» - від 15 тис грн/м², узвіз Герцена, 32, ТОВ «Укрбуд Девелопмент» - 23 тис грн/м², вул. Стуса, 7, «Укрбуд Девелопмент» - 20 тис грн/м², б-р Кольцова, 7, ТОВ «Укрбуд Девелопмент» - 14,5-18 тис грн/м² та Київської області – с. Софіївська Борщагівка, вул. Боголюбова, 25 - 13,75 тис грн/м², м. Бориспіль, вул. Привокзальна, 2-В, ТОВ «ДБК» - 11,5 тис грн/м², с. Нові Петрівці, вул. Новокиївська, ТОВ «Управління капітального будівництва» - 13,5 тис грн/м².

З метою надання кредиту регіональне управління/іпотечний центр Держмолодьжитла відкриває у банку особистий рахунок позичальника, на який позичальник перераховує власний внесок (аванс) у розмірі не менш як 10 % передбаченої вартості будівництва житла.

Розмір кредиту на будівництво житла визначається виходячи з норми 21 м2 загальної площі житла на одного члена сім’ї та додатково 10,5 м2 на сім’ю вартості будівництва житла за цінами, що діють на час укладення кредитного договору, без урахування власного внеску (авансу) позичальника. Розрахункова вартість 1 м2 житла визначається виходячи з найменшого показника експертної оцінки чи договірної вартості 1 м2 житла. У разі перевищення нормативної площі позичальник сплачує вартість понаднормативної площі житла за рахунок власних коштів.

Кредит надається з відсотковою ставкою у розмірі – 14,1 % річних. Погашення кредиту та відсотків за користування ним здійснюються позичальником починаючи з дати зарахування коштів кредиту на рахунок позичальника в банку. Платежі з погашення кредитку та відсотків за користування кредитом вносяться не рідше ніж один раз на місяць. Кредит може буди погашено достроково.

Детальніше за тел: 249-36-93.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]