КМДА Київська міська державна адміністрація


11 серпня 2017

Запрошуємо деснянців на щорічний міський шкільний ярмарок

 

 

Цими вихідними, 12 та 13 серпня, на Хрещатику за участю виробників з усіх регіонів України триватиме щорічний міський шкільний ярмарок, організований Департаментом промисловості та розвитку підприємництва.

У суботу, 12 серпня, о 13:00 перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс відкриє шкільний ярмарок, а також перевірить його роботу та рівень організації.

 

Також 12 серпня з 13:00 до 15:00 для відвідувачів ярмарку виступатимуть дитячі колективи народної творчості.

 

Споживачам запропонують широкий вибір товарів для школярів: письмове приладдя, канцтовари, підручники, шкільну форму, взуття, панчішно-шкарпеткові вироби та інші супутні товари для учнів.

 

Під час ярмарку заплановані дитячі розваги, свято морозива, майстер-класи народних майстрів і творчі виступи вихованців районних центрів дитячо-юнацької творчості: зразкового художнього колективу – вокального колективу «Намистечко», фольклорного ансамблю «Ягілочка», переможців районного конкурсу вокалістів «Солофест», народного

художнього колективу – хору «Зірниця», вокального ансамблю «Зірнички», зразкового художнього колективу спортивного танцю «Крок».

 

Місце проведення ярмарку: непарна сторона вул. Хрещатик, нижній тротуар від центрального виходу зі станції метро «Хрещатик» до Бессарабської площі.

 

Довідково

 

Напередодні нового 2017-2018 навчального року у Деснянському районі розпочали роботу шкільні ярмарки.

Придбати товари шкільного асортименту можна у торговельних центрах «Проспект», «Район», «Даринок», «Нова лінія», «Епіцентр», «Метро», «Маяк» та на ринку «Троєщина».

Шкільні ярмарки триватимуть до 10 вересня 2017-го року.

 

31

16

22



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.