Головна  →  Новини  →  22 серпня 2017

У Деснянському районі пройде комплекс святкових культурно-мистецьких заходів

 

Комплекс культурно-мистецьких заходів з нагоди Дня Державного Прапора та 26-ї річниці незалежності України пройде у публічних бібліотеках, закладах культури та закладах освіти Деснянського району.

Так, з 15 по 30 серпня у Центральній районній бібліотеці ім. Павла Загребельного проходять історично-патріотична виставка «День Незалежності – світле свято української державності», виставка-символ «Державний Прапор України, як символ мира і добра»; з 17 по 31 серпня у бібліотеці ім. Кучера – тематична виставка «Під вільним сонцем моя Україна величавим розмаєм цвіте» та 21 серпня – інформаційна хвилинка «Цвітуть, неначе квіти волі, знамена жовто-голубі»; з 18 по 30 серпня у бібліотеці ім. С.Олійника – виставка-привітання «Я бачу! Воля відчиня в віки Тобі, Вкраїно, Золоті ворота»; з 20 по 31 серпня у бібліотеці №151 – тематична полиця «Зріла нива й небо – символ України…» та історичний перегляд «Україна – незалежна держава»; з 18 по 28 серпня у бібліотеці ім. Гагаріна для дітей – виставка-вернісаж «Україна моя! Пишна квітка планети Земля!»; з 15 по 30 серпня у бібліотеці №115 для дітей – книжкова виставка «Ми є. І будем ми. Й Вітчизна наша з нами!», 22 та 28 серпня – літературна мандрівка «Моя велична Україна» та година знань «Будемо символи вивчати, Щоб країну свою знати»; з 15 по 30 серпня у бібліотеці № 119 – книжкова виставка «Україно моя сонцелика, в день народження шану приймай!», з 17 по 28 серпня – тематична добірка «Прапор наш, як літо, в сонці майорить, по долині – жито, по горі – блакить».

Протягом серпня проходять експозиція робіт, святкові заходи та майстер-класи у Галереї мистецтв (вул. Теодора Драйзера, 6).

Також протягом вересня пройде комплекс святкових заходів у закладах освіти району. На школярів чекають бесіди, виховні години, тематичні конференції, круглі столи та інші заходи, присвячені проголошенню незалежності України, історії українського державотворення та питанням розвитку і зміцнення держави; виставки тематичної літератури у шкільних бібліотеках на тему: «День Незалежності України», «Державні символи України», «День Державного Прапора України», «Історія конституційних традицій в Україні»; тематичні виставки малюнків та стіннівок: «Незалежність України – історичне завоювання народу», «Краса і велич символів держави».

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]