Головна  →  Новини  →  12 вересня 2017

У Деснянському районі відновлено роботу ще одного бюветного комплексу

У Деснянському районі відновлено роботу ще одного бюветного комплексу

У Деснянському районі відновлено роботу ще одного бюветного комплексу

Сьогодні у Деснянському районі відновлено роботу ще одного бюветного комплексу по вулиці Сабурова, 9/61, який було побудовано ще у 1998-му році. Вода, що сюди постачалась, вже не відповідала нормам якості питної води. 

Так, для бювету збудувано нову свердловину глибиною 272 м. Це – юрський горизонт, вода в якому відповідає Державним санітарним нормам та правилам і не потребує доочищення.  Вартість будівництва склала 1,6 мільйона гривень.

«Місто продовжує системну роботу з відновлення бюветних комплексів у Києві.  Це якісна і безкоштовна вода для кожного мешканця міста. Дуже важливо, що ми не лише відновлюємо бювети, що не працюють, а й будуємо як нові свердловини, так і цілі бюветні комплекси, де цього потребують містяни», – говорить заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

У планах міської влади до кінця року запустити в роботу 4 нові артезіанські свердловини, зробити капремонт 22-х бюветних комплексів і розробити проекти 15 нових свердловин. На ці та інші потреби з бюджету міста виділено 15 млн грн.

За останні два роки збудовано два нових бюветних комплекси, 8 артезіанських свердловин та проведений капремонт близько 80 бюветів.

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]