КМДА Київська міська державна адміністрація


13 вересня 2017

Школа першої медичної допомоги Деснянського району відновила заняття

Школа першої медичної допомоги Деснянського району відновила заняття

У новому навчальному році Деснянська районна організація Товариства Червоного Хреста продовжує навчання з надання першої допомоги. Так, після літніх канікул перше заняття майстер-клас було проведено спільно з ГО «Наш дім UA» у парку ім. Т. Г.Шевченка.

Школу надання першої медичної допомоги у Деснянській районній організації Товариства Червоного Хреста було організовано п’ять років тому. За цей час заняття з надання першої медичної допомоги пройшли у загальноосвітніх школах, для працівників структурних підрозділів Деснянської райдержадміністрації, підприємств та організацій, мешканців району.

«Іноді життя людини вирішують лічені секунди та хвилини. Вчасно надана перша медична допомога неодноразово рятувала людей не лише від смерті, а й від інвалідності. Вміння володіти навичками першої медичної допомоги необхідне кожному. Перейнявши досвід наших колег з Німеччини та Прибалтики, впровадили такі заняття і у Деснянському районі. Тепер, у разі необхідності, мешканці нашого району можуть не тільки самі надати постраждалому першу медичну допомогу, а й навчити цьому своїх колег, друзів, адже кожний з слухачів школи по її закінченні отримує сертифікат», – говорить голова районної організації Товариства Червоного Хреста України Валентина Романюк. 

ФОТОЗВІТ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.