Головна  →  Новини  →  19 жовтня 2017

Жіночій Раді бути?

Жіночій Раді бути?

 

Жіночій Раді бути?

17 жовтня під головуванням заступника голови Деснянської райдержадміністрації Ірини Алєксєєнко відбулася робоча зустріч з активними учасницями громадського руху в Деснянському районі та місті Києві.

Питання зустрічі – створення Жіночої ради Деснянського району – колективу активних жінок, що готові включатися до вирішення нагальних проблем району та власними силами допомагати змінювати життя на краще. До участі долучилися представники українського жіночого фонду, зокрема Інна Туркеня, директор Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва Тетяна Бачек, директор КП «Зеніт» Катерина Шестакова, начальник відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та ЗМІ Ірина Тадля.

«Створення Жіночої ради не проблема, питання у тому, щоб це був дієвий осередок соціальної активності. Бути почутими можна, коли слова підкріплені конкретними справами. В нашому районі є достатньо небайдужих жінок, що готові озвучити та вирішувати спільні проблеми. Так, це справа не одного дня, але тільки спільні зусилля громади та держави можуть бути продуктивними. Варто докласти зусиль, щоб ці починання дали свій результат», – зазначила Ірина Алєксєєнко.

Питання створення Жіночої ради обумовлено реаліями сьогодення. Сфери культури, освіти, охорони здоров`я та інші мають ряд гострих питань, які потребують втручання та громадського висвітлення. Жіночий погляд на цілий спектр питань відрізняється від чоловічого і в цьому його цінність. Адже чоловіки і жінки є дієвим доповненням один до одного.

В процесі зустрічі обговорено реалії створення дієвого осередку, основні пріоритетні напрямки діяльності Жіночої ради, ключові болючі питання та можливий механізм реалізації завдань. За результатами зустрічі буде розроблено проект Положення Жіночої ради.

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]