Головна  →  Оголошення  →  18 січня 2018

У Деснянському районі надають всебічну підтримку багатодітним сім’ям

 

Збільшення кількості багатодітних сімей забезпечує нашу країну видатними спортсменами, науковцями, митцями, розробниками новітніх технологій в різних галузях науки.

Станом на січень 2018 року на обліку Управління перебуває понад 2000 багатодітних сімей, в яких виховуються більш як 6 500 дітей.

Нагадуємо, що багатодітна сім’я – це сім’я, в якій подружжя (чоловік та жінка) перебуває у зареєстрованому шлюбі, разом проживає та виховує трьох і більше дітей, у тому числі, кожного з подружжя, або один батько (одна мати), який (яка) проживає разом з трьома і більше дітьми та самостійно їх виховує. Багатодітні сім’ї, які досі не отримали свій персональний документ можуть звернутися у відділ сім'ї та молоді Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації.

«Майбутнє нашої країни залежить від родин, які наважилися народити та виховати трьох і більше дітей, тому пріоритетним завданням Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Деснянської райдержадміністрації є підтримка багатодітних сімей», – зазначив начальник Управління Армен Оганесян.

Звертаємо увагу батьків багатодітних сімей, яким було надано статус та видані довідки, що зараз, у зв’язку з надходженням бланків, ви маєте можливість отримати посвідчення батьків та дітей з багатодітних сімей.

За детальною інформацією звертатися до Управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту Деснянської райдержадміністрації (просп. Маяковського, 29, 1 поверх, кабінет 110, телефон: 546-54-06, 546-67-86).

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]