Головна  →  Новини  →  19 березня 2018

У Деснянській райдержадміністрації обговорили нагальні проблеми 20-го мікрорайону ж/м «Вигурівщина-Троєщина»

У Деснянській райдержадміністрації обговорили нагальні проблеми 20-го мікрорайону ж/м «Вигурівщина-Троєщина»

 

Сьогодні голова Деснянської райдержадміністрації Геннадій Заболотний провів нараду з питань розбудови інфраструктури 20-го мікрорайону ж/м «Вигурівщина-Троєщина». Проблем, які вимагають першочергового вирішення чимало – будівництво школи, медичного закладу та влаштування додаткових заїздів до мікрорайону.

«Наразі у 20-му мікрорайоні введено в експлуатацію 12 житлових будинків, а це 275 тисяч квадратних метрів житла. Без розбудови об’єктів соціальної інфраструктури неможливе забезпечення нормальної життєдіяльності людей. Сьогодні ми маємо діяти злагоджено та відповідально і в максимально стислі терміни їх вирішити», – зазначив Геннадій Заболотний.

Під час наради обговорили строки введення в експлуатацію амбулаторії сімейної медицини, визначено заходи з покращення транспортного сполучення мешканців 20-го мікрорайону та безпеки руху, зокрема, з влаштування додаткових заїздів до мікрорайону та регулювання руху транспорту.

У нараді взяли участь перший заступник голови Деснянської райдержадміністрації Віктор Крохмалюк, депутати Київради Михайло Буділов та Сергій Майзель, працівники відповідних профільних служб Деснянської РДА, представники забудовників ТОВ «Фіаніт» та ПрАТ «Домобудівний комбінат-4», КП «Київпастранс», КП «Київтранспарксервіс», КП «Київдорсервіс».

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]