Головна  →  Новини  →  22 березня 2018

Ірина Алєксєєнко: «Завдяки Проекту «УФСІ-V» цього року буде відновлено шість груп у дошкільних навчальних закладах, що дасть можливість залучити до навчання 120 маленьких деснянців»

 

Відповідно до Угоди про співпрацю між Українським фондом соціальних інвестицій та Київською міською державною адміністрацією два роки тому було впроваджено Проект «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури УФСІ-V», який спрямовано на покращення послуг у соціальній сфері шляхом проведення ремонту та реконструкції дитячих садочків, де створюються додаткові місця для надання освітніх послуг.

Сьогодні заступник голови Деснянської райдержадміністрації Ірина Алєксєєнко відвідала переможців Проекту цього року – ДНЗ № 752 (просп. Маяковського, 4-Д), ДНЗ (ясла-садок) № 742 (вул. Беретті, 5-Б) та ДНЗ (ясла-садок) № 91 «Діамант» (вул. Радунська, 46-А) та перевірила хід виконання робіт капітального характеру в закладах дошкільної освіти.

Відтак, наразі у ДНЗ № 742 встановлені вікна в трьох групах, проведено систему опалення, виконано стяжку підлоги, прокладено електромережу, оздоблено кахлем стіни місць загального користування груп та буфетних, проведено утеплення підлоги для групи дітей раннього віку, виконано штукатурку стелі, поклеєні шпалери. Роботи виконуються у повному обсязі згідно графіку.

Також продовжуються роботи по відновленню групи в закладі дошкільної освіти (ясла-садок) № 752. Наразі у закладі здійснено демонтаж кахлю на стінах та підлозі, встановлені вікна, здійснено монтаж каркасів для стелі, виконується зшиття стелі гіпсокартоном, завезено кахель для санвузла та буфетної.

Окрім цього, в ДНЗ № 91 «Діамант» здійснено демонтаж старого оздоблення приміщень груп, місць загального користування, буфетних та виконані підготовчі роботи до проведення ремонтних робіт по відновленню двох груп.

«Завдяки Проекту «УФСІ-V» цього року буде відновлено шість груп у дошкільних навчальних закладах, що дасть можливість 120-ти маленьким деснянцям здобувати першу ланку освіти. Висловлюємо вдячність міській владі та німецьким партнерам, яким небайдуже майбутнє нашого району», – зазначила Ірина Алєксєєнко.

Довідково.

До робочої зустрічі також долучилися начальник Управління освіти Деснянської райдержадміністрації Тамара Постолюк, заступник начальника-начальник відділу дошкільної освіти Людмила Рожкова.

З часу впровадження проекту «УФСІ-V» у проекті взяли участь дитячі дошкільні заклади Деснянського району. Переможцями стали три дитячі дошкільні навчальні заклади нашого району – №№ 300, 746, 812. Відтак, у ДНЗ № 300 відновили роботу однієї групи, у ДНЗ № 746 – 4-х груп, у ДНЗ № 812 – 2-х груп. Також поза конкурсом учасником Проекту було визначено і дитячий дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 795 у якому було відновлено роботу 6-ти груп для дітей дошкільного віку та відкрито групу для дітей з ранніми проявами аутизму.

1131

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]