Головна  →  Оголошення  →  12 квітня 2018

Правильні відповіді на 10 тестових запитань забезпечить перемогу в 1-му турі конкурсу на звання «Кращий державний службовець»

 

Керівники та головні спеціалісти структурних підрозділів Деснянської райдержадміністрації сьогодні взяли участь у першому турі щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у двох номінаціях «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст».

Привітала учасників конкурсу керівник апарату Деснянської райдержадміністрації Ольга Машківська та побажала державним службовцям перемоги.

Учасники конкурсу повинні відповісти на 10 тестових запитань, правильність відповідей яких оцінював комп`ютер. «Як підвищити ефективність державної служби?», «Що означає бути успішним на державній службі?», «Головні досягнення державної служби», «Як зобов`язані діяти органи державної влади та їх посадові особи?» – запитання не з легких, і  хоча здебільшого стосувалися безпосередньої щоденної роботи конкурсантів, – інколи «заводили в глухий кут».

«Такі конкурси необхідні. Вони допомагають вдосконалюватися, додають позитивного іміджу непростій професії державного службовця», – говорить одна з учасниць конкурсу, заступник начальника районного Управління охорони здоров`я Оксана П`явка.

Переможці 1-го туру продовжать боротьбу за звання «Кращого державного службовця» на міському етапі конкурсу.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]