Головна  →  Новини  →  16 квітня 2018

У Деснянському районі проінспектували стан протипожежної безпеки у місцях масового скупчення людей

У Деснянському районі проінспектували стан протипожежної безпеки у місцях масового скупчення людей

 

Сьогодні за дорученням голови Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Геннадія Заболотного, під головуванням першого заступника голови Деснянської райдержадміністрації Віктора Крохмалюка та за участі представників Деснянського РУ ГУ ДСНС України у місті Києві перевірили стан протипожежної безпеки у місцях наймасовішого скупчення людей – торгових центрах, гіпермаркетах та кінотеатрах району.

Основну увагу приділили наявності схем евакуації населення, належному освітленні додаткових виходів, своєчасності роботи пожежної безпеки та оповіщення.

Під час перевірки присутні відвідали ТЦ «Глобал», ТЦ «Район», ТЦ «Квадрат», ТРЦ «Проспект», ТЦ «Даринок», гіпермаркети «Сільпо», «Varus», «Фуршет», кінотеатри «Multiplex» та «Флоренція».

«Ми не маємо права повторювати помилки, що призводять до жахливих трагедій. Тому сьогодні, без попередження, було здійснено об’їзд місць найбільшого скупчення людей на території нашого району – найпопулярніші торговельні центри, гіпермаркети та кінотеатри. Під час інспектування ми виявили ряд недоліків, на які вказали відповідальним особам і розраховуємо на їх оперативне усунення. Всі шляхи евакуації людей за будь-яких обставин повинні бути вільними, адже безпека деснянців для нас понад усе», – зауважив Віктор Крохмалюк.

Варто зазначити, що Віталій Кличко доручив перевірити всі ТРЦ столиці та інші місця масового перебування людей на відповідність нормам пожежної безпеки після трагедії у російському місті Кемерово, де загинуло кілька десятків людей, значна частина з яких – діти. Такі перевірки – планові та позапланові – наразі тривають.

11

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]