КМДА Київська міська державна адміністрація


16 квітня 2018

Київ долучився до флешмобу «Велосипедом на роботу»

 

Сотні працівників київських компаній, організацій та установ взяли участь у флешмобі «Велосипедом на роботу», який відбувся у п’ятницю, 13 квітня. Про це повідомили в Асоціації велосипедистів Києва.

На Майдані Незалежності Асоціація велосипедистів Києва організувала сніданок, фотозону і конкурси.

У конкурсі Best Corporate Team, який вперше відбувся цього року, взяли участь 17 корпоративних велоколон. У конкурсі перемогла найчисленніша велоколона Посольства США в Україні.

Обрали переможців традиційного конкурсу на найкращий діловий лук. Заїхати перед роботою на Майдан можна було поодинці, організованою колоною разом із іншими учасниками зі свого району або разом із колегами.

«Велосипедом у Києві їздить багато людей, і їздило б ще більше, якби для цього було більше умов. Велосипед може бути зручним і швидким видом транспорту для щоденних поїздок, якщо для цього створювати умови, зокрема, на робочих місцях. Сьогодні ми оголошуємо щорічний конкурс для роботодавців «Велопрацедавець 2018». Цей конкурс проводимо вже дев’ятий рік, щоб відзначити найбільш зручні для користувачів велосипеда офіси», – розповіла директор Асоціації велосипедистів Києва Анастасія Макаренко.

Перемогу в конкурсі «Велопрацедавець року» отримує компанія/організація/установа, що пропонує найкомфортніші велоумови для співробітників – щонайменше встановила велопарковку, можливо, має місце для переодягання та душ і заохочує співробітників їздити велосипедом на роботу.

Акція «Велосипедом на роботу»



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.