Головна  →  Новини  →  23 квітня 2018

На 299 локаціях у Деснянському районі пройшла весняна толока до Дня довкілля

На 299 локаціях у Деснянському районі пройшла весняна толока до Дня довкілля

 

Більше чотирьох тисяч деснянців взяли участь у загальнорайонній толоці в рамках Дня довкілля – це і працівники підприємств, організацій, установ, структурних підрозділів Деснянської райдержадміністрації, закладів освіти, охорони здоров`я, депутати Київради, активісти громадських організацій та небайдужі мешканці Деснянського району.

На 299 локаціях, визначених на території Деснянського району для озеленення та благоустрою, вже зранку у суботу кипіла робота.

Так, працівники структурних підрозділів Деснянської райдержадміністрації на чолі з першим заступником голови Деснянської райдержадміністрації Віктором Крохмалюком разом з працівниками комунального підприємства з утримання зелених насаджень долучилися до благоустрою території зеленої «оази» –  найулюбленішого місця відпочинку киян та гостей столиці – парку «Острів Муромець» (колишній парк «Дружби народів»). Всього було прибрано більше 2 га території зеленої зони.

Працівники ЖЕДів, озеленювачі приводили у належний санітарний та естетичний стан прибудинкові території, парки та сквери, дитячі, спортивні майданчики та інші місця масового перебування та відпочинку деснянців, упорядкували зелени зони та висадили саджанці дерев та кущів.

У цей день було прибрано прибудинкові території, встановлено огорожі на зелених зонах, очищено та пофарбовано бордюри, висаджено та обкопано дерева та кущі по вулицях Бальзака, Закревського, Беретті, Милославській, Братиславській, у скверах по вулицях Сабурова, ім. Ватутіна, по просп. Маяковського, механізоване миття та прибирання відбулося по вулицях Драйзера, Радунській, Сабурова, Милославській, Електротехнічній, Кіото, Радистів, Путивльській, по просп. Лісовому.

Комунальні підприємства з утримання зелених насаджень та КП «Керуюча компанія» забезпечили учасників весняної толоки належним інвентарем та посадковим матеріалом.

Прилеглі території до навчальних закладів, закладів охорони здоров`я прибрали у цей день освітяни та медики.

Загалом, 21 квітня, під час толоки прибрано 386 га території, впорядковано 2700 квадратних метрів квітників та відновлено лунки 60 дерев, посаджено 299 дерев та 672 кущі, зібрано та вивезено 733 м3 сміття. Під час суботника було задіяно 65 одиниць техніки.

Дякуємо усім небайдужим, хто долучився до прибирання нашого району!

Пам’ятаймо, що чистота, порядок та благоустрій території залежить від кожного з нас.

11

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]