Головна  →  Новини  →  26 квітня 2018

«Мирний атом на службі у людей»

 

26 квітня 1986 року. Ця дата навіки вписана в історію людства чорними літерами. Це трагедія, з якою не зрівняється жодна відома до цього часу катастрофа.

З нагоди вшанування пам’яті учасників-ліквідаторів аварії на ЧАЕС у спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 277 з поглибленим вивченням англійської мови Деснянського району відбувся виховний захід «Мирний атом на службі у людей».

На заході були присутні шановні гості – голова громадської організації «Фонду інвалідів Чорнобиля Деснянського району» Анатолій Гнатович Ягодкін, полковник МВС Володимир Григорович Даниленко.

Інспектор з соціальних питань «Фонду інвалідів Чорнобиля»  Ніна Олександрівна Павленко виступила з ліричними, емоційними авторськими  віршами про події 1986-го року, що знайшли відгук в серцях учнів.

Під час заходу присутні згадували події 26 квітня 1986-го року, говорили про наслідки аварії на ЧАЕС. Захід супроводжувався переглядом слайдів та фрагментів документального фільму про катастрофу на Чорнобильській АЕС.

Присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих ліквідаторів наслідків аварії.

Наш земний уклін, довічна вдячність усім тим, хто, ризикуючи своїм здоров'ям і життям, брав участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, відроджував і продовжує відроджувати до нового життя обпалену радіацією землю.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]