Головна  →  Новини  →  15 травня 2018

Геннадій Заболотний: «Деснянський район необхідно вчасно підготувати та пройти без ускладнень осінньо-зимовий період 2018‒2019 років»

Геннадій Заболотний: «Деснянський район необхідно вчасно підготувати та пройти без ускладнень осінньо-зимовий період 2018‒2019 років»

 

Сьогодні голова Деснянської райдержадміністрації Геннадій Заболотний провів апаратну нараду. На порядку денному – підготовка району до роботи у осінньо-зимовий період 2018‒2019 років.

«Ми маємо відповідально та виважено підійти до підготовки району до нового опалювального сезону ‒ заздалегідь забезпечити безперебійне функціонування всіх об’єктів комунальної власності. Я тримаю ситуацію під своїм контролем. Тому прошу кожного відповідального виконавця про форс-мажорні обставини доповідати мені особисто – будемо допомагати вирішувати проблеми, що склалися. Нам необхідно вчасно підготуватися, щоб без ускладнень розпочати опалювальний сезон 2018-2019 років», – зазначив Геннадій Вадимович.

За інформацією районного управління житлово-комунального господарства, у Деснянському районі вже розпочато низку підготовчих заходів. Так, за рахунок загальних обсягів коштів, які входять до тарифу квартирної плати, вже виконано підготовчі та ремонтні роботи на суму майже 11 млн грн (що становить 24 % від загальної кількості):

- частковий ремонт покрівлі на 71 житлових будинках (7876 м²);

- частковий ремонт стиків стінових панелей на 125 житлових будинках (11976 м. пог.).

У рамках підготовки до опалювального сезону також заплановано виконати:

- подвійне скління вікон та ремонт вхідних дверей, освітлення у 1892 під’їздах (виконано подвійне скління 94 під’їздів);

- герметизацію інженерних вводів на 45 житлових будинках (виконано герметизацію 2 житлових будинків);

- підготовку 516 систем ЦО, які заживлені від теплоцентралі, в тому числі, заплановано відновити опалення на сходових клітинах 16 систем;

- підготовку 640 електросистем (проведені регламентні роботи, необхідні для нормального функціонування у опалювальний період 51 електросистеми, що складає 8% від запланованих);

- заготівлю 200 т піску та 120 т солі.

Також розпочато підготовку до осінньо-зимового періоду 2018‒2019 років у закладах освіти, охорони здоров’я, культури та спорту.

Серед актуальних питань, винесених на обговорення в ході апаратної наради, –підготовка до відзначення Дня Європи та Дня Києва, незаконні об’єкти зовнішньої реклами на території району, стан ліфтового господарства та ін.

Довідково. Участь у апаратній нараді також взяли перший заступник голови Деснянської райдержадміністрації Віктор Крохмалюк, заступник голови Ірина Алєксєєнко, керівник апарату Ольга Машківська, керівники структурних підрозділів та комунальних служб району, представники КП «Київтеплоенерго».

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]