Головна  →  Новини  →  16 серпня 2018

На «Kyiv Smart City Forum 2018» працюватимуть 6 тематичних секцій та виступатимуть 50 спікерів

 

Увага, деснянці!

У столиці 31 жовтня відбудеться «Kyiv Smart City Forum’18» – одна з головних подій Східної Європи, присвячена популяризації smart city-технологій та впровадженню інноваційних рішень у містах. Про це повідомили у Департаменті інформаційно-комунікаційних технологій КМДА.

Захід, що проходить за підтримки київської міської влади, стане платформою для активної спільноти, яка цікавиться міською тематикою.

«Розвивати Київ як комфортне і розумне місто – наш пріоритет. Kyiv Smart City Forum – захід, який допомагає обмінюватися досвідом, формулювати завдання та шляхи їх досягнення. Це чудова можливість не просто іти в ногу з часом, а і створювати умови для зростання і поліпшення, враховуючи, звісно, особливості та потреби міста. Форум корисний своїм практичним та сучасним підходом, адже виступи короткі, блокові, а формат заходу дозволяє учасникам контактувати фахово», – зазначив заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

На цьогорічному форумі працюватимуть 6 тематичних секцій, виступатимуть 50 спікерів. Загалом, очікують на понад 1200 гостей.

«Kyiv Smart City Forum ми проводимо втретє. І кожного року обираємо трендові теми, досвідчених спікерів та іноземних експертів. Особливістю цьогорічного форуму стане формат – виступи short talk. А у виставковій зоні буде можливість ознайомитись із технологічними smart-новинками. Захід познайомить зацікавлене суспільство із кращими експертами, технологічними кейсами від вендорів, бізнесами у галузі креативної економіки, досвідом впровадження smart city в Україні та світі», – розповів директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Юрій Назаров та додав, що на форумі чекатимуть на кожного свідомого громадянина.

Основні теми дискусій «Kyiv Smart City Forum 2018»:

-        інтелектуальна транспортна система міста;

-        міська архітектура, урбанізм, smart building;

-        електронна демократія, відкритий уряд та громадські ініціативи;

-        креативна економіка та освіта, стартапи та блокчейн-технології;

-        екологія та енергоефективність.

Серед учасників форуму – досвідчені фахівці та експерти у сфері розбудови міста та впровадження сучасних smart-технологій у міську інфраструктуру.

Детальніше із програмою форуму можна ознайомитися за посиланням – http://forum.kyivsmartcity.com/.

Місце проведення заходу: Паркова дорога, 16-А, КВЦ «Парковий».

Акредитація представників ЗМІ здійснюється за посиланням – http://forum.kyivsmartcity.com/media.

Довідково.

«Kyiv Smart City» об’єднує киян, бізнес, активістів та владу міста задля розвитку розумної міської інфраструктури. Робота здійснюється на принципах відкритих даних, розумного і прозорого управління та перетворення Києва на інноваційне, цифрове та прогресивне місто. Концепція покликана створити можливості для еволюції столиці, поєднуючи стратегічний підхід, технологічні досягнення та широке залучення громадськості до творення нової якості життя.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]