Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Сервісні центри МВС Києва відновили послугу виготовлення індивідуальних номерних знаків

15 травня 2024 року, 12:35

Сервісні центри МВС відновили послугу виготовлення індивідуальних номерних знаків, яку тимчасово призупиняли через зміну безпекової ситуації в місцях розташування виробничих потужностей. Про це інформує Головний сервісний центр МВС.

Індивідуальні номерні знаки можна замовити в будь-якому сервісному центрі МВС та онлайн – у Кабінеті водія. Виготовлення знака займає до 40 днів. Отримати індивідуальний знак можна в Головному сервісному центрі МВС у Києві – в управлінні стандартизації за адресою вул. Мрії, 19 або поштою.

За консультаціями щодо індивідуальних номерних знаків звертайтесь за телефонами: 044-374-13-67, 044-374-13-68.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати на сторінках Головного сервісного центру МВС у Facebook та Instagram. Відповіді на найпоширеніші питання та корисна інформація – на сайті.

Довідково.

Індивідуальний номерний знак – це додаток до номерного знака державної реєстрації транспортного засобу за індивідуальним замовленням власника. Напис є унікальним і не може повторюватись. 

Номерний знак для легкових автомобілів може містити від трьох до восьми символів: від трьох до восьми літер чи від трьох до семи літер і цифр. А напис для мотоциклів – від трьох до шести символів: від двох до п’яти літер і цифр. Індивідуальний номерний знак має містити не менше двох літер.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]